Sedació Conscient Inhalatoria

Moltes persones, tant nens com adults, senten por a l’acudir a la consulta del dentista i es troben amb un alt nivell d’ansietat durant el tractament.

 

Però no es preocupi, si vostè és una d’aquelles persones, tenim molt bones notícies: a la nostra Clínica utilitzem Sedació Conscient inhalatòria per barreja de Òxid nitrós i Oxigen, un tractament que l’ajudarà a controlar la seva ansietat i relaxar-se completament.

 

Es tracta d’una sedació en què vostè estarà plena i absolutament conscient en tot moment. El seu tractament dental no despertarà cap sensació d’ansietat ni por.

 

El Òxid nitrós, també conegut com a gas hilarant, és una gas barrejat amb oxigen produeix un efecte analgèsic i sedant. Va ser descobert al segle XVIII; i al segle XIX el dentista Horace Wells el va usar per primera vegada en la seva consulta. Des de llavors fins avui s’utilitza en diferents especialitats mèdiques.

 

L’aplicació és molt senzilla. A través d’un petit inhalador nasal, es respira una barreja d’òxid nitrós i oxigen aconseguint un alt estat de relaxació. En aquest estat de relaxació, continu al llarg, del procés, vostè estarà plenament conscient, però controlant la seva por i la seva ansietat.

 

la Sedació Coinsciente inhalatòria és una tècnica per al control de l’ansietat, de la por i del dolor, amb àmplia evidència científica, utilitzada en clíniques dels EUA, Regne Unit i molts altres països d’Europa. A més, amb el pacient en estat de relaxació, el doctor pot realitzar el seu treball d’una forma òptima, reduint notablement el temps necessari per al tractament.

 

Gràcies a la moderna tecnològica mèdica i als equips amb control de percentatge de mescla, el tractament és totalment segur. Els nostres mescladors de Òxid nitrós i Oxigen compten amb tota fiabilitat i seguretat que exigeix ​​la normativa europea.

 

img_3335