Ortodoncia Invisible – Invisalign

Un dels mètodes més de moda als sistemes d’ortodòncia, es el conegut com Invisalign o ortodòncia invisible.

El tractament Invisalign consisteix en una sèrie de aligners pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc de aligners. Cadascun dels aligners es fabrica específicament per les teves dents, i només per les teves dents. D’acord vagis canviant d’aligner, les dents s’aniran movent, a poc a poc, setmanes després de setmana, fins que estiguin alineats i en la posició final prescrita per l’odontòleg.

A més, un pla de tractament virtual 3D (gràcies al programari ClinCheck ® ) et mostra els moviments que seguiran les teves dents durant el tractament. Això et permet saber des del principi l’aspecte que tindran les dents al final del tractament. A partir dels resultats del programa ClinCheck, es fabricaran els aligners transparents i fets a mida, específicament per a tu.

Si estàs preparat per un somriure que canviarà el teu aspecte, Invisalign és la resposta que estaves esperant. Encara que existeixen moltes opcions en el mercat, no hi ha cap tractament tan còmode com Invisalign.

Centre autoritzat per Invisalign

portfolio_invisalign_interior