Implants, de càrrega immediata i amb poc os

Els implants dentals són additaments creats per substituir artificialment l’arrel de dents absents o perduts. Estan fabricats de materials biocompatibles com el titani, que no provoquen reacció de rebuig i els fa capaços de integrar-se en l’os fins al punt de conviure de forma sana i natural amb la resta dels teixits de la boca.

Després de la seva col·locació dins el maxil·lar o de la mandíbula, un cop osteointegrats, donaran suport a les noves dents que aniran fixats a ells.

La col·locació d’implants dentals s’ha convertit en la solució més efectiva per a la reposició de dents perdudes, o per substituir dents, que tot i estar presents, no poden ser conservats.

Parts d’un Implant dental:

Quan parlem d’Implant dental en realitat ens estem referint a la combinació de:

 

  • Fixació implantològica o implant dental: Arrel artificial de titani que queda sota de la geniva
  • Pilar: És la porció de l’implant que sosté la pròtesi.
  • Corona o pròtesi: La pròtesi és la part visible de l’Implant que substitueix a la dent natural. Per crear la pròtesi, l’odontòleg pren impressions i registres de mossegada que posteriorment enviarà al laboratori, on el protèsic confeccionarà les estructures de la pròtesi fixa. La corona pot estar feta de diferents materials, com composite, ceràmica o zirconi.

Beneficis dels implants dentals:

✔ Podràs tornar a menjar sense dolor i de manera natural.
✔ Evitaràs la pèrdua òssia produïda per la falta de la dent.
✔ Evitaràs la pèrdua de les dents adjacents: En tornar a tenir una dent fix es alleuja la càrrega i desgast que pateixen els altres dents.
✔ Milloraràs la teva estètica dental, ja que no es veuran els espais deixats per les peces dentals absents. Un implant ha de quedar com el teu propi dent, amb un aspecte natural.

Temes destacats en implants dentals

Implants dentals amb càrrega immediata – en un sol dia:

La càrrega immediata és una tècnica implantològica que et permet recuperar les dents que has perdut en un únic dia. Amb aquesta tècnica pots recuperar una o diverses peces dentals i amb això l’estètica i funcionalitat de la teva boca.

Implants dentals en pacients amb poc os:

El fet que un pacient hagi perdut una dent i tarda massa temps a col·locar-se un implant que el substitueixi, fa que a poc a poc i amb el pas del temps l’os de la zona afectada vagi minvant, complicant la possibilitat de col·locar un implant.

En l’actualitat existeixen diversos sistemes per poder resoldre aquesta situació des de la més senzilla que consisteix a col·locar l’implant a les zones amb major densitat d’os (en cas de pacients edèntuls), passant pels empelts d’os o utilitzant els implants zigomàtics.

Implants dentals sense dolor – sedació dental:

Gràcies a la sedació dental conscient és possible dormir mentre el dentista realitza el tractament d’implants dentals, la qual cosa suposa una major comoditat per al pacient. Així mateix, resulta una solució eficaç per a aquells pacients que senten ansietat o por al dentista.

Reposar tota la boca amb Implants

Gràcies al nostre tractament i l’equip de cirurgians i dentistes de deDents, podem reposar totes les dents d’una arcada en una sola sessió. El pacient sortirà de la clínica aquest mateix dia amb les dents fixes i funcionals (podent fer vida normal, fins i tot menjar normal, des del primer dia).