deDents | Disseny de Somriure – Carilles
15501
single,single-portfolio_page,postid-15501,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive,CA
 

Disseny de Somriure – Carilles

És el nostre sistema complet d’estètica dental que combina els quatre factors més importants del somriure perfecte: color, forma, posició i llavis. Els nostres pacients ja no es conformen amb un somriure sa, sinó que a més demanen un somriure impecable, natural i sobretot bonica. Tot comença amb una anàlisi del somriure: Estudi fotogràfic, anàlisi de color, mida de dents, posició, llavis, una vegada fet l’anàlisi et proposarem el tractament ideal per aconseguir un somriure perfecte: carilles, blanquejament, àcid hialurònic, corones… Posa’t en contacte amb la nostra clínica dental per conèixer més a fons les nostres solucions estètiques i aconsegueix la teva somriure perfecte.

 

Exemples:

 

exemple11

Abans

exemple12

Després

 

 

 

 

 

 

 

 

exemple21

Abans

exemple22

Després

 

 

 

 

 

 

 

Abans

exemple22

Després

 

 

 

 

 

 

Abans

Després

 

 

 

 

 

 

Carilles:

 

Les carilles dentals, també anomenades facetes dentals, o carilles estètiques són unes petites làmines que s’enganxen a la part més externa de les dents mitjançant un ciment o resina especial que les fixa fermament. És una cosa així com una bonica “adhesiu frontal” que millora la imatge de la dentadura, i poden col·locar-se tant en dents superiors com a dents inferiors. Quan una persona es col·loca carilles dentals, aquestes revesteixen les seves dents originals i per tant deixen a la vista un somriure molt més atractiva, mostrant les típiques dentadures “perfectes” que tant ens criden l’atenció de les estrelles de cinema, models, etc. Les carilles dentals són per tant un tractament principalment estètic que aconsegueix que les persones puguin literalment construir-se la dentadura que desitgin ja sigui per necessitat (dents grogues, trencaments per cops, desviacions antiestètiques …) o pel simple fet de voler lluir un somriure més bonica .

 

Carillas Dentales

 

Carilles de Composite o de ceràmica?

El composite és un material que, usat amb tècniques complexes d’estratificació (per capes), ens permet emular les dents naturals amb total perfecció, imitant els seus característiques de color, translucidesa, opalescència i textura sense haver de rebaixar les dents per ser modelats. A més, el composite és un material que un cop acabat en boca admet canvis. És a dir, si el pacient vol introduir canvis en la forma, volum, longitud, etc., de les dents, amb les facetes de compòsit aquests canvis es poden realitzar al contrari que en carilles de ceràmica on aquests canvis no són possibles.

A Clínica deDents l’assessorem sobre la millor opció si s’escau.